Få anmeldt dit produkt

Vil du gerne have en af vores eksperter til at skrive en anmeldelse om dit unikke produkt eller oplevelse?

Hos Argiplus tilbyder vi flere forskellige annonceringsmuligheder, som du kan se herunder.

Annonceringsmuligheder

Argiplus har mere end 15.000 læsere månedligt, hvor ca. 30% af disse er nye besøgende. Resten er loyale og tilbagevendende læsere, hvor næsten 5.000 af dem er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Da vores redaktion har mange forskellige fagområder, henvender vi os til en meget bred målgruppe, og vores nyhedsbrev bliver skræddersyet til den enkelte læserprofil.

Få skrevet en anmeldelse

Ingen opgave er for lille til os, men samtidig er vi tro over for vores værdier, som lægger vægt på, at vi skal give den kritiske forbruger en oprigtig anmeldelse, så det bliver lettere at vælge rigtigt i hverdagen.

Derfor vil din anmeldelse blive delt op i to faser. I fase 1 tester vi dit produkt eller din oplevelse og giver dig en reel tilbagemelding, hvorefter vi i fase 2 i fællesskab aftaler, om og hvordan din anmeldelse skal skrives, samt hvornår den skal udgives.

Du vil derfor både være i kontakt med vores produktchef, Louise Westergaard samt din personlige kontaktperson, som vil være ansvarlig for anmeldelsen.

Når vi har udgivet din anmeldelse, har du også mulighed for at få den eksponeret i vores nyhedsbrev. Prisen differentieres efter størrelsen på den eller de læserprofiler, dit produkt henvender sig til. Grafik og andre specifikationer skal aftales med din kontaktperson.

Bannerannoncer

Som noget nyt har du også mulighed for at blive eksponeret via bannerannoncer.

Grafik hertil skal sendes på mail som jpg/jpeg, og størrelsesforholdet varierer efter annoncetype.

Levering af grafik og link skal ske senest 24 timer før kampagnestart.

Kontakt os for annoncering og yderligere information

Vi er bekendte med, at ingen virksomheder er ens, og derfor er en god dialog vejen frem til at opfylde netop dine behov.

Har du spørgsmål til priser og et evt. samarbejde, bedes du henvende dig til vores redaktion.

Chefredaktør: Morten Møller-Sørensen

Produktchef: Louise Westergaard

Argiplus Redaktionen
info@argiplus.dk

Tlf.: +45 5180 7228
Fax: +45 5190 7230