Danmarks bedste biografoplevelser

I dag er det ikke længere helt billigt at gå i biografen. Det er der mange grunde til, og det har været en del af en naturlig udvikling i danskernes forbrug. En særlig grund er dog også, at industrien for biografer har udviklet sig væsentligt.

De enkelte spillere i biografindustrien konkurrerer nemlig ikke bare på pris, og det er også derfor, vi ser disse høje standardpriser. Biograferne arbejder på et yderst heterogent marked, hvor forbrugeren har stærke præferencer til den fulde biografoplevelse. Vi går nemlig ikke bare i biografen for at få en god filmoplevelse. Denne er nemlig lige så let tilgængelig derhjemme. Nej, vi går i biografen for at få en god biografoplevelse.

Vi har i redaktionen indsamlet en lang række data fra samtlige biografer i Danmark, hvorfra vi har vurderet, hvor du som forbruger kan få den bedste biografoplevelse, hvis du går lige så meget op i kvaliteten af biografen, som du gør af filmen.

Og de 5 bedste får du serveret her:

5. Eksklusiv IMAX teknologi i CinemaxX, København og Århus

Hvis du sætter pris på god lyd og grafik efter en helt imponerende teknologi, så skal du prøve den eksklusive IMAX biograf i CinemaxX København eller Århus. Biografsæderne er også et niveau over sæderne i de øvrige biografer, men det er ikke derfor, du skal vælge IMAX.
IMAX biografen er for dig, der stiller høje krav til teknologien og som vælger at gå i biografen for netop at få en sådan oplevelse.

4. En “Supreme” oplevelse i Kinopalæet, Lyngby

I Nordsjælland kan du få hele pakken i deres forholdsvist nye Supreme biograf. Her er der fokus på grafik, lærred, lyd… og komfort. Du kan smække benene op og lægge dit sæde helt ned, og det anbefaler vi dig at gøre. For uanset hvad vil du blive blæst bagover lige inden filmen starter, når Kinopalæet fyrer op for et stort lyd- og lysshow, der ikke er for sarte sjæle!

3. Bred luksus i BIGBio, Herlev

I Herlev får du uden tvivl den bedste komfort sammenlignet med alle biografer i Danmark. I BIGBio kan du også lægge dit sæde helt ned – men det er ikke det eneste, du får for dine penge. Du får et bredere og blødere sæde, der får det til at føles som om, du er hjemme i din sofa. Hvis du er typen, der har svært ved at holde dig vågen til film derhjemme, vil du få dig en udfordring i BIGBio i Herlev!

2. Luksuriøs retrostil i MovieHouse, Hellerup

Denne splinternye biograf i Hellerup er helt udover det sædvanlige. Her er der i den grad tale om en luksuriøs oplevelse frem for den billige løsning. Du får gode stole, der også kan lægges helt ned, og dertil får du puder og tæpper og dertilhørende cabaretborde. Biografen er indrettet i en charmerende retrostil, og du kan ikke undgå at føle dig en smule majestætisk, når du læner dig tilbage i din helt egen kongestol.

1. Den evige klassiker: Imperial, København

Selvom du i dag kan gå i biografen og ligge ned eller dele en romantisk sofa med din udkårne, så er der én bestemt biograf, som ingen af de andre kan overgå. Imperial, København. Den klassiske biograf, der stadig kun har én sal. Én sal, som er Skandinaviens største med et lærred på 142 kvadratmeter og Dolbys pt. mest avancerede lydsystem.

Imperial har en spændende historie, og det er ikke tilfældigt, at det er denne biograf, der siden 1961 har været den mest foretrukne vært for Danmarks gallapremiere.

Imperial giver dig den biografoplevelse, der gør filmen endnu bedre, end hvis du ser den derhjemme. Så er du ude i at skulle se en af de vigtige premierefilm, så er Imperial det rette valg for dig.